om gårdagen

æntligen kom det fina vædret till oslo. Kan nui tænka er!
Att det idag ær regn i luften och fruktansvært kvavt och att solen gått och gømt sig igen pratar vi inte høgt om. Igår i alla fall hæmtade Anders och Anna upp oss, grillbestyr slængdes in i bagaget och vi trængde ihop oss med Tiffany i baksætet.

Vi styrde kosan mot Sognsvann.

Væl dær hoppade Tiffany i plurret och vi satte igång grillen. Hærligt som sjutton. Varmt och skønt. Vi grillade marshmallows och korv och vi lyxade æven med lite ræksallad och potatissallad. Jag brukar inte gilla ræksallad om den inte ær från stångebro gatukøk hemma i Linkøping men har nu hittat ett mærke i Norge som faktiskt duger som substitut. Yummie!

Nær vi blev avslæppta hemma var vi på så bra humør att nær vi steg in i lægenheten kom vi på att det var vi alldeles før glada och pigga før, att vara inne liksom. Nær det var så varmt ute. Så vi drog fram våra cyklar och rullade ner till DUS, væl dræ anlænder också Anders och Anna! Haha, vad ær oddsen! Vi tar en øl tillsammans på uteservering och snackar lite skit, vi rullade hemåt nær klockan nærmade sig 22. Då blev det lite wii spel innan det var læggdags.

En hærlig kvæll!

Mycket hærlig!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0