favorites

Idag är jag ledig, när jag är ledig mitt i veckan brukar jag ta förmiddagen till att bara pyssla om mig själv. Skrubb, hårinpackning och ansiktsmask. Speciellt nu när det är kallt och hemskt ute märker jag att min hy och kropp bönar och ber om att få flytta söderut.

Här är iaf några av mina favoriter för att överleva vintern (och annars också).Oliva cleansing mousse - bra rengöring som varken torkar ut huden eller gör den fet, tar bort vartenda spår av smink.

Neutrogena Visibly Clear 2-1 - har jag alltid på efter rengöringen med oliva, för att skrubba huden. Använder den sällan som mask även fast det går.

Oliva Day Cream - Sjunker in fort i huden, en väldigt lätt kräm.

Clarins Beauty Flash Balm - Nytillskottet i familjen, en superbra kräm att ha precis innan man kladdar på smink, den jämnar ut och man känner sig len som en baby efteråt.

Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream - ganska fet, egentligen inte helt rätt, jag slopade dagcremen ganska fort men den här får vara kvar över vintern.

Kommentarer
Postat av: Svorskan

Vad skönt att bara pyssla om sig själv så där.

2011-01-06 @ 17:35:32
URL: http://svorskan.se
Postat av: Hemmakatten

Ja, det är verkligen både välbehövligt och härligt att bara ta hand om sig själv så där. En av mina favoriter är med: Clarins Beauty Flash Balm. Helt klart bäst!

2011-01-07 @ 00:38:28
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv. ja dom är super snygga :D!

2011-01-07 @ 11:39:44
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Nora - Jävla Tjej

Tja! Nu är det så att jag vill att mina läsare ska lära känna mig och har därför en frågestund på bloggen. Vore riktigt tacksam om du bidrog med en fråga eller två!Kram

2011-01-07 @ 21:33:45
URL: http://javlatjej.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: ja det gäller att ha rätt program som man kan göra mycket med:) då kan liksom inget bli fel för vad än du gör blir det snyggt. Så är det iaf på photoshop tycker jag.

2011-01-08 @ 12:53:26
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0